Blog


Derfor bør du vælge måltidskasser

Det er ikke alle mennesker der er vilde med at skulle lave mad, enten fordi det har været en lang dag på arbejdet eller fordi talenterne måske ikke helt ligger i køkkenet. Men er der så andre løsninger? Svaret er heldigvis ja, og du kan læse hvilke muligheder du har, i denne artikel.

Klik her for at læse mere

Til dig der har en travl hverdag

Hverdagen er for mange ganske travl og der skal hurtigt nås en masse forskellige ting, som vi ikke altid føler at vi har hverken overskuddet eller tiden til. Aftensmad er noget mange af os ikke orker efter en lang dag, og heldigvis behøver vi heller ikke stå og lave mad hver eneste aften.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du vælge en internetudbyder uden binding

I dag har du et hav af forskellige muligheder, når det gælder en god internetforbindelse, og det er helt op til dig at vælge, hvilken udbyder og internetforbindelse du gerne vil have. Men det kan være svært at finde rundt i, hvem der tilbyder de forskellige ting, og hvad du bør gå efter. Vi giver dig her nogle gode grunde til at vælge en internetudbyder uden binding, og vi viser dig selvfølgelig også, hvordan du kan finde disse udbydere.

Klik her for at læse mere

4 termer du bør forstå, inden du tager et forbrugslån

Har du nogle drømme, du gerne vil føre ud i livet, men som du ikke har råd til? Det har de fleste. Om det er en bryllupsfest, en rejse eller et nyt drivhus i haven, så er drømme gode at have. Drømme er dog sjovest, når de rent faktisk kan blive til virkelighed – og det kan de med et lån. Der er i dag rigtig mange, der vælger at optage lån for at få råd til de ting, de drømmer om. Dette gælder især unge mennesker – læs bare her. Det kan da også være en god ide at optage et lån, hvis du har behov for det. Inden du optager et forbrugslån, bør du dog sætte dig ind i, hvad det vil sige og konsekvenserne af det. Herunder får du hjælp til at forstå fire forskellige termer, som du sikkert vil møde, hvis du skal optage et forbrugslån.

Klik her for at læse mere

Hvad er influencer marketing, og hvordan kommer du godt i gang

Hvis du selv er influencer eller kunne tænke dig at være det, har du sikkert allerede hørt om begrebet influencer marketing. Det er et særdeles brugbart værktøj både for influenceren og for virksomheden. Det giver influenceren mulighed for at leve af de, de holder allermest af at lave, og samtidig hjælper det virksomheden med at udbrede deres produkter og budskab på en anderledes og troværdig måde. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan det hele foregår.

Klik her for at læse mere

Har du 100 % styr på din hund? 4 tips til en mere lydig hund

De fleste hundeejere vil naturligvis gerne have en lydig hund. Det er både lettere og rarere at være hundeejer, hvis man har en hund, der rent faktisk lytter til og gør, som man siger. Det er sommetider bare lettere sagt end gjort at få en lydig hund – det synes de fleste i hvert fald. Der findes dog nogle metoder, du kan tage i brug, hvis du vil have en mere lydig hund. Metoderne er ikke svære, og de kræver ikke meget. Du skal dog være vedholdende og bruge tid og energi på din hund. Hvis ikke du er engageret i projektet, bliver din hund det højst sandsynligt heller ikke.

Klik her for at læse mere

Sådan finder du det rette lån til dit behov

De mange typer af lån er lidt af en jungle for de fleste, hvis du da ikke lige har fået lyst til en bruge en hel weekend på at læse det med småt, for at få overblik over de mange forskelle på lånetyperne. Det kan være svært at vurdere, hvilken type lån, der passer til dit behov og dine præferencer for tilbagebetaling. Derfor bringer vi her en turbo-guide til 3 af de mest benyttede former for lån i Danmark.

Klik her for at læse mere

Her får man de bedste bildele

At være bilejer kan være en umenneskelig dyr fornøjelse, og rigtig mange betragter en bil som en luksusvare. Hvis man har mod på det, så kan man dog spare en del penge, det kræver blot at man nøje overvejer hvor man får fat i bildele. Webshops har så småt overtaget markedet inden for dette, og det er der ganske gode grunde til.

Klik her for at læse mere

Pynt til postkassen

Mange af os danskere er vilde med at købe sjove og hyggelige ting til hjemmet. Ofte foregår dette over internettet. F.eks. er en ny trend kommet til overfladen, netop postkasse stickers. Postkasse stickers er en måde hvorpå du kan personliggøre din postkasse på, så den skiller sig ud fra de andre. Det lyder måske fjollet for nogen, men mange mennesker er vilde med de små ting som adskiller os fra alle andre. Disse stickers kan være i form af navneskilt til postkasse, hvor du og din families navn står på.

Klik her for at læse mere

Tips til at gøre dig sommerklar fra top til tå

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at dagene bliver længere og luften føles på mange måder renere. Os danskere har en tendens til at gå i hi det meste af vinteren, hvorfor sommeren nogle gange kan komme som lidt af et chok for os. Pludselig er det igen tid til at vise de blege ben i små sommerkjoler eller shorts, og måske du har haft håret gemt væk i en hestehale hele vinteren, hvorfor det derfor måske først går op for dig nu, at det virkelig trænger til noget ekstra pleje. Hvis du har brug for nogle tips til, hvordan du bliver sommerklar, så læs med!

Klik her for at læse mere

Find de billigste og bedste autodele, og fix din bil selv

Størstedelen af alle danskere har minimum én bil i husstanden, og det er for mange svært at forestille sig et liv uden en bil. Men det kan ofte være en dyr affære at være bilejer, for der skal bruges penge på både skift af dæk, forsikring, syn, vægtafgift og uforudsete reparationer. Mange af udgifterne er nødvendige, men sidstnævnte er noget, du kan spare mange penge på ved at gøre det selv.

Klik her for at læse mere

Få adrenalinen op at rulle med kitesurfing

Hvis du synes, at der er gået leverpostej i din hverdag og den ene dag efter den anden går, uden at du oplever noget mindeværdigt. Så kan det være, du trænger til en ny hobby, som får adrenalinen til at pumpe? Hvis du går og drømmer om at udfordre dig selv fysisk såvel som psykisk, kan det måske være, at kitesurfing er noget for dig.

Klik her for at læse mere

De bedste bildele

Biler og bildele kan være en dyr fornøjelse, men der er heldigvis penge at spare, hvis man blot gider bruge tid på lidt research. Med det sagt, så er der heldigvis kommet en del tjenester, som kan lave alle researchen for en, og man slipper derved for at bruge timevis på det.

Klik her for at læse mere

Det bedste udendørsgrej

Udendørslivet er stærkt undervurderet, da man her nemt kan få uforglemmelige oplevelser, især hvis man er afsted med venner og bekendte.

Klik her for at læse mere

Hvor tilfredse er dine kunder egentlig?

E-handel bliver mere og mere populært hos danskere i alle aldre, så driver du en webshop eller en virksomhed med webshop tilknyttet, oplever du sikkert også en stigende interesse. Men vender kunderne tilbage og er de tilfredse med dine services? Det kan være svært at måle og fornemme alles oplevelser - for de potentielle kunder, som alligevel af den ene eller anden grund ikke vælge at købe, kan du jo ikke få feedback fra!

Klik her for at læse mere