Investering i huset er godt givet ud for dig og miljøet

Sponsoret indhold:

Det er altid vigtigt at gennemgå sit hus, for at få de optimale forbedringer på huset. For der kan være mange penge at spare, ved at foretage nogle opgraderinger på huset. Udover du spare penge, gør du i den grad også noget godt for miljøet, da du kan skære ned på CO2 udslippet fra din ejendom. 

Et af de steder hvor du med fordel kan gøre noget godt for dig selv og miljøet er ved loftisolering. Det selvfølgelig nemmere og mere fremkommeligt ved et etplanshus, her kan isoleringen blæses ind, så man får et tæt og ensartet loftisolering herved. Når der skal laves loftisolering ved et halvanden plans huse eller 2 etagehuse, kan det isoleringen ikke indblæses, men man skal i gang med isoleringsbatts, som er noget mere omfattende. Ved isolering af etagehuse, er det godt at igangsætte loftisolering, hvis man er i gang med renovering eller udskiftning af tag, for at varetage denne opgave. 

Det anbefales at loftisoleringen ikke overstiger 600 mm, for derefter er virkningsgraden aftagende. Når loftisoleringen igangsættes, er der blevet lavet de nødvendige opmålinger og ejeren er blevet informeret om, hvilket ønsket isoleringsmængde der anbefales for det givent hus. Så husejeren er med i hele processen og kan ud fra de fakta de bliver stillet overfor, træffe en beslutning om, hvad de ønsker. Man kan altid indhente gratis tilbud på loftisolering, fra flere udbydere, så man får den bedste pris, men også den bedste vejledning. 

Loftisolering kan indblæses med rockwool, isover eller papir. Der er ikke et materiale der er anbefales frem for det andet, de er alle gode isoleringsmaterialer til loftisolering. Før loftisoleringen kan igangsættes, bliver gangbroen hævet og der bliver lagt vindspærre langs tagfoden, så du får den optimale loftisolering. Når opgaven er fuldført kan du med ro i sjælen, tænke på at du har gjort noget godt for miljøet, huset og din pengepung. Det er en langsigtet investering du kan nyde godt af i mange år, og som er betalt ind over en overkommelig tid.