Derfor bør du investere i lån med crowdlending

Har du penge der står på din konto, men som du ikke får brugt, eller bare spare op for at få en større opsparing i fremtiden? Få dine penge til at arbejde for dig ved at låne dine penge ud til andre, som til gengæld giver dig renter for at få lov at låne dem. Præcist som man gør i banken, hvor man betaler rente for at få lov at låne penge. Dette fænomen hedder crowdlending, og det vil jeg komme nærmere ind på her, som nærmere bestemt er investering i lån.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending er en ny måde at investere sine penge, hvor man går sammen med andre investorer og finansiere alt lige fra forbrugslån til bil, ejendom og virksomheder. På den måde kan du få lov til at få bankens rolle og tjene penge på at låne dine penge ud. Ja, du får lov til at få en fuldstændig passiv indkomst, hvor folk betaler dig tilbage måned efter måned. Hvis du ikke kender til crowdlending, så bør du besøge crowdlendingdanmark.dk som er en uofficel crowlending side der anmelder crowdlending platforme og skriver omring udlån af penge generelt.

Hvilken crowdlendingplatform er bedst?

Der er mange forskellige crowdlending platforme derude, og lagt de fleste af dem er i Europa men ikke i Danmark. Derfor kan det være svært at finde den rigtige platform som man tør betro at overføre sine hårdt tjente penge til. Du kan få en oversigt over de bedste crowdlending platforme her

Mintos

Men en af de største platforme er Mintos, som er Europas største crowdlending platform hvor du kan opsætte din auto Invest funktion og lade dine investeringer arbejde for dig fuldstændig automatisk. Mintos giver et gennemsnitligt afkast på 12 % om året hvilket er langt højere end aktieafkast eller andre former for investeringer, og derfor er de også et af de bedste valg hvis du alligevel gerne vil have dine penge til at arbejde for dig. Læs denne anmeldelse af Mintos hvis du gerne vil vide hvordan du kommer i gang med denne platform. Det er uden tvivl en af de bedste platforme at starte med.