3 grunde til at vælge Grafikr som dit Shopify bureau

Det kan være, du længe har overvejet at få hjælp til at nå næste niveau med din Shopify webshop, som allerede er godt i gang. For det er jo netop én af de mange gode elementer ved en Shopify webshop - det er meget nemt at komme i gang uden at have større teknisk erfaring. Det betyder også, det kan gå forholdsvist hurtigt med at få stablet en pæn online forretning på benene. Men på et tidspunkt begynder det at blive en fordel, at kunne trække på andres årelange erfaring, og få nogle kræfter med om bord, som kan sparre og udfordre, så din eCommerce forretning kan blive endnu stærkere og blive gearet til vækst: Du bør derfor få hjælp fra et dedikeret Shopify bureau.

 

Det er netop én ud af mange ting, som Shopify-bureauet, Grafikr A/S,  i mange år har haft stor succes med. Netop at hjælpe Shopify webshops til at kunne skalere op og blive klar til et væksteventyr.

Så stor betydning har det at have en uundværlig samarbejdspartner

Mange brugere af Shopify webshops har de senere år henvendt sig til Grafikr, for at få sparring og hjælp til at tage deres Shopify webshop til næste niveau. For mange online erhvervsdrivende har det haft umådelig stor betydning, fordi Grafikr har masser af viden og erfaring med netop Shopify - det har været med til at hjælpe store webshops med at tage de rigtige beslutninger, baseret på data. På den måde har mange oplevet at få deres investering mange gange igen - herunder et utal af Danmarks største scale-ups såsom Shaping New Tomorrow, Camille Brinch, ARKK Copenhagen, Julie Sandlau og mange flere.

 

Hvad kan eksperter i konverteringsoptimering gøre for bundlinjen?

Et område, hvor Grafikr virkelig gør sig bemærket er ved at hjælpe med at lave konverteringsoptimering. Hvor mange webshops kører fint og har god omsætning, der har Grafikr bevist at kunne byde ind med erfaring omkring, hvad der kan få endnu flere af de besøgende på webshoppen til at konvertere endnu bedre. Kigger man udelukkende økonomisk på det, så kan det skabe enormt meget i ekstra omsætning, blot ved at ændre nogle elementer, baseret på hypoteser, der har vist sig at være rigtige gennem en splittest foretaget på forhånd.

 

Forestil dig hvad det kan betyde, hvis en webshop, der omsætter for bare 10 millioner får bare 0,5% flere af sine besøgende til at konvertere.

Hvad koster en Shopify webshop?

Prisen på en Shopify webshop kan variere meget, alt efter hvilket behov du har som webshopejer. Det du skal overveje er, om du har brug for hjælp til opsætning af en modificeret template løsning, eller behovet er for en fuldt custom løsning. Har du flere shops på tværs af lande - og bruger meget tid på at opdatere hver enkelt shop - så kan Grafikr ved hjælp af eget workflow, sætte det op, så alle dine shops bliver styret centralt fra ét sted. Det har gennem tiden været til grundlag for store besparelser i administrativ tid og i dyre regninger til bureauer, der implementerer på hver enkelt shop, frem for nemt og hurtigt at kunne lave ændringer centralt.