Vælg den rigtige gave til konfirmanden

Inden længe vil de danske kirker være fyldt til bristepunktet med forventningsfulde unge mennesker i fine jakkesæt og hvide kjoler – klar til at blive konfirmeret. En dag som de fleste venter på flere måneder i forvejen. Og det kræver en del forberedelse at finde det helt rigtige tøj, det rette festlokale og ikke mindst den rette gave til konfirmanden.

Som forældre kan det nogle gange være svært at følge med i, hvad de unge er interesseret i. Hvad synes de er værd at beskæftige sig med lige nu, og hvad ville de blive glade for at få i konfirmationsgave fra deres forældre?

Teknik er en sikker vinder

Der er ingen tvivl om, at det er forskelligt fra barn til barn, hvad man ønsker sig i konfirmationsgave. Mens der på pigernes ønskeseddel ofte står smykker, er drengene mere i den teknologiske verden. Derfor kan det også være en god idé for forældrene at gå den vej, hvis man har en søn, der skal konfirmeres.

Spørgsmålet er dog, hvad man skal vælge. Hvis man vil være sikker på, at det falder i god jord, kan man kigge efter det enkelte og kendte logitech, som de fleste nok er stødt på i den teknologiske verden. Her er der mulighed for både at investere i mus, tastatur og webcam – alt det rette udstyr til computeren.

Minder er gode gaver

Det er dog ikke alle konfirmander, der er interesseret i at sidde bag computeren og spille dagen lang. Skulle konfirmanden være en mere eventyrlysten pige eller dreng, er der ingen tvivl om, at en rejse altid er med til at skabe gode minder. Ligegyldigt om det bare er en dagstur til Hamborg eller et par dage i London, vil de fleste konfirmander sætte pris på en tur til udlandet. Begge dele kan gøres til en forholdsvis billig pris, hvis man bestiller i god tid.

Og når først gaven er på plads, er der kun tilbage at nyde den dag, man har planlagt i flere måneder, som forsvinder på kort sekund.