Drømmer du om at investere?

Vidste du at penge faktisk kan vokse? Ikke? Det kan de nemlig, igennem investering. Selvfølgelig ikke helt uden risiko, men det kan du langt hen ad vejen selv styre. Det er nemlig fuldt muligt at vælge høj eller lav risiko på dine investeringer, alt efter hvad som passer dit tempo og temperament.

Hvis du drømmer om at være en af de mange, som hver dag ser sine penge vokse i forskellige investeringer, så kan du læse mere her.

Hvorfor skal jeg investere mine penge?

Det mest åbenbare spørgsmål er måske, hvorfor ikke? Investering er faktisk noget alle kan lære, det er slet ikke så kompliceret og uoverskueligt som mange går rundt og tror. Men det kræver selvfølgelig nogle overvejelser om hvad man har lyst til at investere i, hvor meget man vil investere, og hvilken risiko man er villig til at tage. Man skal derfor selvfølgelig overveje om det er noget der passer til ens temperament, og selvfølgelig, ens økonomi.

Investeringsmuligheder

Tidligere har typiske investeringsmuligheder været aktier og ejendom, men igennem de seneste år har der kommet frem flere nye former for investering, som f.eks. kryptovaluta. Kryptovaluta er en digital valuta, som ikke reguleres af centralbanker eller pengeinstitutter. Den er derfor afhængig af udbud og efterspørgsel. Det findes flere former for kryptovaluta, men den største er Bitcoin. Hvis du tænker på at investere i kryptovaluta, kan bitcoins derfor være et godt sted at starte.

Hvad er Bitcoins?

Bitcoins er en form for kryptovaluta, altså en digital valuta. Det er penge, men de findes kun digitalt, ikke på sedler som man ellers har været fortrolig med. Det betyder ikke at man ikke kan handle med bitcoins, det kan man sagtens- de skal bare tilgås via en iphone eller andre digitale medier. Kryptovaluta er et hurtigt voksende betalingssystem, og antallet af butikker hvor man kan betale med kryptovaluta er hurtig voksende. Mange anser kryptovaluta, som Bitcoins, at være det man referere til som digitalt guld, hvor investorerne kun venter på, at værdien vil stige. Igennem de seneste år har værdien på Bitcoins været meget svingende, det har derfor været mulig at score en kæmpegevinst over kort tid, men det betyder selvfølgelig også at risikoen ved at investere i kryptovaluta, kan være ret stor.

Kan dette være en god investering, tænker du måske? Er ikke risikoen for høj? Det findes nemlig programmer som kan hjælpe med risikovurderingen. For at mindske risikoen for at tabe, er der nemlig udviklet et handelssoftware program som hedder Bitcoin Profit. Programmet er designet til at automatisere handelsbeslutninger og udføre køb på vegne af en investor.

Hvis du er nysgerrig på at investere i kryptovaluta, men usikker på risiko, kan du finde mere information om Bitcoin Profit på Mininvestering.dk. De har allerede testet Bitcoin Profit, ud for dig, og kan fortælle nærmere om risikoen, og den mulige fortjeneste ved at investere i Bitcoins. Hvis du tænker at du vil prøve at investere i Bitcoins, kan du via samme side finde en guide, til præcis hvordan du gør dette. Det kræver bare nogle få tastetryk, så er du faktisk allerede i gang.

Er det Bitcoin en god investering?

Som alle andre investeringer, er det svært at forudse hvordan det vil gå med kryptovaluta i fremtiden. Vil det blive vores foretrukne måde at handle på i fremtiden? Eller vil det lige så stille forsvinde igen? Det er umuligt at forudsige. Men, Bitcoin har klaret sig igennem både op og ned ture, og er her stadig. Det er stadig voksende, og ser ud til at være nogle som flere holder et godt øje med fremover.

Er der andre investeringsmuligheder?

Der er mange investeringsmuligheder i dag. Som tidligere nævnt er der mange som holder sig til de mere traditionelle investeringsmuligheder, som ejendom, råvarer og aktier. Her er nok aktier stadig den mest almindelige måde at investere i, hvis man vil spekulere i investering. Faktisk så minder det at investere i kryptovaluta ret meget om at investere i aktier, da begge dele er afhængig af udbud og efterspørgsel. Hvis du allerede er velbevandret i aktieinvestering, er en investering i kryptovaluta måske ikke så fremmed for dig, som du måske har forestillet dig.

Crowdlending er en anden mulighed for at investere Kort fortalt går det ud på at du låner ud dine penge, via en platform. Platformen binder den som har brug for lån, og den som vil låne sine penge ud, selvfølgelig for at tjene penge på det, sammen.

Mange investorer har også prøvet valutahandel, eller forex trading. Valutahandel foregår som valutakryds, altså at du investerer i en valuta overfor en anden. For at du skal finde en investering som passer til dig, og dine behov, så kræver det at du tænker på hvad der passer akkurat dig. Mulighederne er mange, og det kræver ikke så meget mere end en investeringsplan, så er du kørende.