Gør din have sommerklar for både børn og voksne

Herhjemme i Danmark er sommeren i fuld gang. De fleste dage består i øjeblikket af sol og mellem 22-26 graders varme. Det er helt ideelt at gå en tur i haven og nyde det gode vejr. Men hvis du gerne vil sikre dig, at der er noget at lave, både for store og små, så læs med i artiklen her for inspiration og for at finde ud af, hvor du kan finde disse ting henne.


Hold dig kølig og ha’ det sjovt med en lækker svømmingpøl

Børn er vilde med at være udenfor om sommeren. Det er varmt, lyst og sjovt at lege i haven. Hvis du gerne vil sørge for, at dine børn har flere timers underholdning og samtidig kan holde sig afkølede i den varme, vi oplever, så bør du måske overveje at investere i en af de mange swimmingpools fra VidaXL.

 

Der findes flere forskellige størrelser, former og dybder på de forskellige pools. Så sørg for at vide, hvad der vil passe bedst til din have og dine behov, inden du køber. Du kan finde alt fra oppustelige børnebassiner til større, mere robuste pools – valget er dit og afhænger af, hvem der skal bruge den og hvor meget plads, du skal bruge. VidaXL er kendt for at have et stort sortiment til gode priser, som gør haven lidt sjovere for både dig og dine børn. Tidspunktet for at investere i en pool er også udmærket, da vi i øjeblikket oplever en enorm tørke over Danmark. En pool kan være sjov for hele familien, da det både nedkøler, er underholdende og fungerer som god motion. Det er helt sikkert noget, som kan være sjovt både for store og små.

 

Pift haven op med smukke, farverige blomster i flotte krukker

Hvis du ikke selv har den store lyst til at bade i en swimmingpool, så kan du også gøre haven lidt ekstra flot til sommeren på andre måder. Det kan blandt andet være ved at købe nogle smukke, farverige blomster og plante dem i flotte plantekrukker. Hvis din have føles lidt kedelig og tom, så kan den hurtigt blive piftet op med nogle flotte plante- eller blomsterkrukker.

 

Ligesom de forskellige pools ovenfor fås plantekrukker også i mange forskellige former, farver og størrelser. De findes også i forskellige materialer. Måske foretrækker du træ? Hvis ikke, så kan du også finde krukker i stål i stedet. Uanset hvilken løsning, du vælger, så er de robuste og kan holde til lidt forskelligt vejr. Ud over holdbarheden kan du også finde krukker, som er egnet til højbed, hvis det er noget, du gerne vil afprøve. Der er mange forskellige løsninger til dig, der gerne vil pifte din have lidt op. For uanset hvilke krukker, du vælger, så vil de pynte flot i din have og få den til at se ekstra godt ud, så du rigtigt kan nyde den i det varme sommervejr. Du skal blot huske at være ekstra opmærksom på at få vandet dine nye blomster, da der i øjeblikket ikke falder ret meget reg