Sexlegetøj 101: Sådan kommer du i gang

Sexlegetøj kan være en sjov måde at peppe dit sexliv op. Om du deler sexlegetøjet med din partner eller vil nyde det med dig selv, så findes der et ret forskelligt sexlegetøj, du kan eksperimentere med. Hvis du er ny på markedet og ikke helt ved, hvad du skal have eller hvor du skal starte, så kan denne artikel hjælpe dig. Læs med her, og hør mere om, hvordan du kommer i gang med at bruge sexlegetøj.

Start blidt ud

Hvis du ikke lige vil kaste dig over en vibrator eller en dildo, så kan du nøjes med at starte med noget mere simpelt. Det kan være massageolie eller noget gildecreme, der kan gøre forspil eller sex med din partner endnu mere sensuelt og intimt. Der er både silikonebaseret gildecreme, men også vandbaseret gildecreme. Hvis I skal dyrke analsex, så er det bedst med en vandbaseret gildecreme. Olie - eller silkekonebaseret gildecreme kan godt ødelægge kondomet. 

 

Prøv med en vibrator

Hvis du er single eller bare gerne vil prøve en vibrator, så findes der en masse forskellige, du kan prøve. Vibratorer kommer med forskellige hastigheder, funktioner og størrelser – alt sammen til at give dig mere nydelse. Der er nogle vibratorer, der er henvendt direkte til stimulering af klitoris, mens andre kan give en overall nydelse, når du bruger den. Læs nogle anmeldelser og kig på en hjemmeside som Luxplus, der sælger sexlegetøj og vibratorer. 

 

Nydelse til manden

Der er også en række sexlegetøj til manden, som du og din partner kan eksperimentere med. Det kan bl.a. være en penisring, buttplug eller varmevibration. Alle produkterne kan give intens nydelse og gøre jeres sexliv endnu mere sjovt og spændende. Sexlegetøj giver mere variation i jeres samliv sammen og måske I kan afprøve nogle fantasier, som I begge har tænkt over. Om ikke andet lærer i hinanden bedre at kende!