Sådan holder du dig i form på festival

Skal du på festival i år eller næste år, og vil du gerne holde dig i form mens du befinder dig på selve festivallen, så er der faktisk mange smarte tricks du kan gøre, for at sikre at du både kan holde dig i nogenlunde form selvom der også ryger lidt alkohol ned i løbet af dagen og aftenen.

Derfor er det en god ide at holde sig i form under festival

Der er mange gode grunde til at skulle holde sig i form, også selvom du er på festival. Der er ingen grund til at ødelægge din form fuldstændig og komme hjem pefter festivallen og føle at du begynder fuldstændig fra start af. Du kan lige så godt sørge for at holde en nogenlunde grundform under selve festivallen. Du kan eksempelvis få et træningsprogram på fitone.dk hvor alt du skal gøre er at printe det ud og tage det med til festivallen.

Når du træner en smule under den festival du er til, så vil du opleve at du får mere overskud i løbet af dagen og du vil opleve at dine tømmermænd hurtigere vil forsvinde. Du skal dog huske at skære drastisk op på dit vandforbrug, så du ikke dehydrere fordi du både drikker alkohol samt sveder en masse.

En anden fordel ved at holde sig i form under festivallen er også at du autoamtisk ved at lave motion bliver mere sulten. Det er nemlig en god ide at få spist lidt mere, da du også afbrænder en hel del mere på festivallen, end hvis du eksempelvis bare sad på et kontorjob og i løbet af dagen. Og mad hjælper også med at mindske tømmermænd, så der er nok fordele at tage af.

Hvilke festivaller har fysiske aktiviteter

Der findes mange festivaller som også har lavet nogle fysiske aktiviteter, så der også er noget underholdning i løbet af dagen, inden den rigtige underholdning kommer om aftnen på scenerne. Men på roskildefestival er der eksempelvs deres nøgenløb som er ekstremt underholdene at se på og være med til.

De fysiske aktiviteter bør du være med i, da de letter dit job ved at skulle holde dig i form under festivallen. Her kan du nemlig helt automatisk og på en sjov måde få motion og bevæge dig, mens du ikke føler at du er udenfor. Du kan se nogle af de forskellige aktiviter på roskilde-festival-guide.dk hvis du overvejer at melde dig på nogle af dem.