Sådan får du det bedste og billigste internet i hjemmet

Når du skal have internet eller når du søger noget bedre internet, så er det en helt ny verden for de fleste. Denne verden vil vi gerne forsøge at hjælpe dig igennem, så du undgår at begå de mest almindelige fejl og i stedet træffer de rigtige beslutninger som ikke ender med at koste dig dyrt. Selvom internet ikke gør os klogere så er det nemlig en af de vigtigste ting i vores hverdag og derfor kan man lige så godt gå efter at finde det både bedste men også billigste internet.

Derfor er hurtigt internet vigtigt

I dagens Danmark, så er bredbånd og internet generelt noget som vi alle sammen kan få på vores adresse. Cirka 97% af Danmark er dækket med kobbernet, som man kan få den traditionelle bredbåndsforbindelse igennem. Det har også gjort at vi er blevet vant til at kunne komme online nærmest døgnet rundt, også hvis vi eksempelvis vågner om natten og liiiige skal tjekke facebook eller en af de beskeder der er kommet efter man er gået i seng. Du kan eksempelvis besøge Mit-bredbaand.dk hvor du kan se det kæmpe udbud af udbydere som er kommet til indenfor få år, som alle tilbyder det samme, men bare til forskellige priser.

Men ikke nok med at vores behov er blevet anderledes igennem de senere år, så er kravene til vores internet også steget, da man efterhånden skal kunne hente filer og generelt downloade væsentligt større filer end man gjorde for bare 10 år siden. Det oplever man når man streamer eller downloader film som kommer i bedre kvalitet hele tiden.

Sådan får du internet i hele dit hjem

Har du et stort hus eller en stor lejlighed, og kan du ikke få internet overalt i hele dit hjem, så er der mange som døjer med at de ikke har dækning fra deres wifi signal i hele deres hjem. Det er sandsynligvis fordi din Router enten ikke er god nok, eller også så bliver signalet fra din router bliver isoleret fordi der muligvis er noget i vejen som blokerer signalet. Her er der 2 muligheder som kan løse det problem.

Wifi forstærker

En Wifi forstærker er en enhed som forstærker dit trådløse internet. Den går ind og modtager internettet igennem dens kraftige antenner, og derefter så videregiver den signalet forstærket, så man kan få strukket signalet meget længere end med en almindelige router som måske endda er placeret i den anden ende af dit hjem. En Wifi forstærker er perfekt til dem som ønsker at få signal i hele deres hus.

Trådløs router

En trådløs router er endeligt sandsynligvis allerede det du har i dag og som du sikkert har fået gratis af din internetudbyder. Når du bruger en trådløs router så vil du koble den på dit internetstik og så vil den viderfordele internettet. Men de routere du får gratis fra de forskellige internetudbydere er som regel af lav kvalitet og derfor ikke særlig praktiske hvis du ikke har internet i hele dit hjem. Du kan selv købe en og priserne er mellem 250 og 1000 kroner for en fornuftig trådløs router.

4G router

Hvis det er helt umuligt for dig at få internet i hele dit hjem, så bør du anskaffe dit en 4G router med et datakort i, som du kan placere præcist hvor du ønsker i dit hjem. Med en 4G router som køre på det trådløse mobilsignal som en mobiltelefon, kan du nemlig selv bestemme præcist hvor din router skal stå, så du kan sikre at den eksempelvis står midt i dit hjem så den kan dele signalet ud til alle hjørner.

Konklusion

Du bør som udgangspunkt altid sikre at du har de bedste internet muligheder på markedet med de laveste priser. Det kan godt betale sig at skifte udbyder for at få nogle gode tilbud med eksempelvis 3 måneder gratis eller en lavere pris. Held og lykke med at finde den rigtige udbyder så du også kan få det billigste og bedste internet. Du kan også her på Ratepanel læse nogle af vores anmedelser af de forskellige udbydere som eksempelvis anmeldelsen her af Telenor.