Her finder du den bedste VPN i Danmark

Vil du gerne være sikker på internettet og kunne du godt tænke dig at være anonym når du er online, så du ikke skal frygte at dine oplysninger bliver tilgængeligt for alle der gerne vil have dem? Så skal du finde en VPN som kan løse dit problem. Men hvad er en god VPN og hvilken bør du vælge? Det får du svaret på i denne artikel.

Hvad er VPN?

VPN står for virtuel privat netværk og betyder endeligt præcist som navnet anyder at det er et virtuelt netværk. Det betyder helt konkret at det er et netværk som man som bruger kan køre sin internetforbindelse igennem, så når du besøger en hjemmeside, så vil hjemmesiden kun få oplyst din VPN tjenestes netværk og ip adresse i stedet for din egen.

Det er der flere årsager til er smart. VPN-Zone.dk har lavet en guide til den bedste VPN som er lidt mere dybdegående, men lad os grave dybere.

Hvad er den bedste VPN?

Når du skal bruge VPN, så skal du bruge en VPN som garantere komplet anonymitet på internettet. Men ikke nok med det, så er du også nød til at koncentrere dig om at finde en VPN tjeneste som også giver dig en hurtig adgang. For der findes også gratis VPN derude, som man jo skulle have valgt, hvis det ikke var at problemet med disse gratis VPN løsninger er at man stort set altid vil opleve kæmpe problemer med hastigheden.

Det betyder at når du besøger en hjemmeside, så er de så langsomme at du faktisk ikke engang kan komme ind på siderne 50% af gangene, og de andre 50% af gangene er det så langsomt at du stopper dit gøremål fordi du simpelthen opgiver. Her har Mit-Bredbaand.dk lavet en guide til de 5 bedste VPN så du ikke behøver at døje med dette.

Hvilke fordele er der ved VPN?

Udover at du naturligvis bliver komplet anonym på internettet, når du bruger VPN, så er der også den fordel at du kan låse op for geografiske blokeringer. Det betyder at du kan tilgå det amerikanske Netflix, som har 5 gange så stort udvalg end vi har i Danmark. Det er en kæmpe fordel hvis du gerne vil se mere fjernsyn og flere tv kanaler eller andre serier end du kan i Danmark med det danske udvalg.

Du kan også se de forskellige danske streaming tjenester i udlandet, hvor man normalt er geografisk blokerede. Her kan du eksempelvis se hvordan du kan se viaplay i udlandet hvor man normalt er blokerede fra at se det i andre lande end i Danmark.