Derfor bør du bruge VPN når du er på nettet

Når du bevæger dig rundt på internettet, så er det vigtigt at du sørger for at være så sikker som mulig. Men hvordan gør du det? Ja, det er er faktisk utrolig simpelt og virkelig let for alle at blive langt mere sikker på nettet. Selvom der ikke findes noget som er 100 % sikkert, så kan du stort set gøre dig fuldstændig anonym på internettet, så du ikke længre skal bekyre dig om at der er nogen der finder dine personlige oplysninger og kommer til at udnytte dem.

Derfor har vi lavet denne guide omkring VPN som er svaret på en større sikkerhed på internettet i fremtiden.

Hvad er VPN?

VPN står for virtual private network og betyder som navnet antyder at det er et virtuelt privat netværk. Når man bruger VPN mens man surfer rundt på internettet, så vil din egen internetadgang gå igennem det valgte VPN netværk og så vil hjemmesiderne du besøger kun kunne se de servere som vpn netværket har til rådighed. Det betyder altså at dine egne oplysninger ikke er tilgængelige. På VPN-Zone.dk kan du læse deres anmeldelse af det bedste VPN i Danmark hvor du kan læse lidt omkring hvilken VPN service du kan vælge når du bor i Danmark.

Det kan VPN bruges til

VPN kan bruge til mere end bare sikkerhed på internettet. Du kan også bruge det til at låse op for nogle hjemmesider og apps som er geografisk blokerede, som der faktisk findes en del der er. Eksempelvis så kan du se Amerikanske Netflix fra USA da du i Danmark kun kan se den danske version som har et væsentligt mindre udvalg af serier og film i forhold til den version der er i USA. Det betyder at du kan logge på det valgte VPN netværk og streame film og serier igennem en server i USA så du på den måde ligner en person fra Amerika og kan få lov til at se deres udvalg.

Sådan køber du VPN i udlandet

De fleste VPN tjenester findes ikke i Danmark men kan som regel findes i mange andre lande, mens de fleste er i USA. Når du skal overføre penge til udlandet, så bør du ikke gøre det igennem banken som mange vælger at gøre fordi de mener at det er lettere. Brug i stedet en tjeneste som TransferWise som helt sikkert vil give dig mulighed for at betale langt billigere end du normalt ville have gjort i banken. Du kan se anmeldelser for TransferWise her