Dette er fordelene ved Iphone fra apple som sikre at kunderne bliver

Når man ejer en Apple enhed så vælger langt de fleste at købe det samme mærke igen efterfølgende. Men hvorfor er det endeligt sådan? Det vil vi dele med dig, så du ved hvad du skal lægge mærke til næste gang du køber en telefon

Iphone kan videreføre din gamle data med icloud

Når man har en Iphone, så kan man viderføre sine data med icloud, hvilket er en sikker måde at få ført sine gamle data over på din nye telefon, så du praktisk talt kan tage den i brug med alle de indstillinger som du havde på den gamle telefon. Det er utroligt let og utrolig praktisk og du kan få en guide til icloud når du køber din telefon, hvor du kan lære at starte din iCloud og få den indstillet. Det betyder at du ved alle dine skift vil kunne beholde alle data, billeder, apps, indstiller og opsætning på telefonen og ikke længer skal bruge timer på at lave det på din nye telefon.

Der kommer en ny iphone hvert år

Der kommer hvert eneste år en ny iphone med nye funktioner, ændret udseene og meget mere, som sikre at de holder deres kunder til ilden. Når man har en iphone, så holder man også øje med de nye modeller, og så vælger mange at købe den når de udkommer og sælge dem når der kommer en ny de vil have. Det kan dog være svært at følge med men der findes en del sider på nettet hvor du kan holde dig opdateret såsom iphoneluppen.dk hvor du kan finde de nyeste Apple produkter som eksempelvis deres Apple TV som er deres bud på deling fra Apple produkter og op på fjernsynet.

De har gode anmeldelser

De nye iphones har gode anmeldelser og hver gang de bliver lanceret så bliver de taget imod med kyshånd fra anmelderne. Ja her på ratepanel er der heller ingen dårlige anmeldelser af Apple og generelt så er nærmest alle kunder glade og tilfredse med deres produkter, udover at de mener at de koster lidt for meget og priserne stiger, hvilket naturligvis sortere nogle få kunder fra henover årene som enten køber en Android enhed eller i hvert fald udskifter deres telefoner sjældnere.