Hvad er influencer marketing, og hvordan kommer du godt i gang

Hvis du selv er influencer eller kunne tænke dig at være det, har du sikkert allerede hørt om begrebet influencer marketing. Det er et særdeles brugbart værktøj både for influenceren og for virksomheden. Det giver influenceren mulighed for at leve af de, de holder allermest af at lave, og samtidig hjælper det virksomheden med at udbrede deres produkter og budskab på en anderledes og troværdig måde. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan det hele foregår.

Influencer marketing er de senere år blevet meget populært både i Danmark og i udlandet, og det er der mange gode grunde til. Mange markedsføringskanaler er udfordrede i dag, fordi folk ikke stoler på de traditionelle reklamer i TV og radio. Influencer marketing giver mulighed for virksomheder for at få en troværdig afsender af deres produkter, der når ud til meget trofaste følgere.
De fleste af os er aktive på mange forskellige medier i løbet i dag, og nogle er rigtig dygtige til at skabe interessant indhold på deres sociale medie-platforme, så de får en masse følgere, der synes godt om personen og gerne vil følge med i deres liv – dette kaldes en influencer.
Er du selv en upcoming influencer, og ønsker du at tjene penge på det, du laver? Så stiller du måske dig selv dette spørgsmål: Hvilke influencer marketing medier er bedst?

Det er svært at svare på, for det afhænger meget af, hvad du vil kommunikere, me influencers nøjes ikke blot med at have én social media kanal, mange har både en Instagram-profil, en blog og en Youtube-kanal.
På den måde er det også muligt for virksomheden at nå ud til mange potentielle kunder på mange forskellige platforme ved hjælp af influenceren.
Lyder det som noget for dig eller din virksomhed, så skal du blot klikke her for at komme i dialog med kvalitetssikrede influencers og virksomheder.