Pynt til postkassen

Mange af os danskere er vilde med at købe sjove og hyggelige ting til hjemmet. Ofte foregår dette over internettet. F.eks. er en ny trend kommet til overfladen, netop postkasse stickers. Postkasse stickers er en måde hvorpå du kan personliggøre din postkasse på, så den skiller sig ud fra de andre. Det lyder måske fjollet for nogen, men mange mennesker er vilde med de små ting som adskiller os fra alle andre. Disse stickers kan være i form af navneskilt til postkasse, hvor du og din families navn står på. Du kan se dette billede som et eksempel.


Navneskilt til Postkasse

Din postkasse behøver ikke at være kedelig

Når du vælger klistermærke til postkasse, så kan du både gøre det i form af blot at skrive jeres navne, men du kan også få flotte og anderledes designs derpå. Når du vælger navn på postkasse, så er det vigtigt at du overvejer om du ønsker at skrive hele familiens navn, eller om du blot ønsker at skrive hvad jeres efternavn er. Det er lovkrav at der skal være navn til postkasse, men så længe der er det, så bestemmer du selv hvor mange navne der skal være på. Postkasser er normalt ikke så sjove at se på, så derfor kan du med klistermærker hurtigt pifte den lidt op. Navneskilt postkasse er noget alle har, men det er ikke alle der ved, at de kan ændre dem ved blot nogle få, billige og flotte klistermærker.


Stilren postkasse sticker

Et hav af valgmuligheder

Det er selvfølgelig begrænset hvor mange designs der kan være på sådan en lille postkasse, men du kan udforske dine muligheder på bestemselvteksten.dk, hvor du kan se hvor mange forskellige valg du har at vælge imellem.


Postkasse sticker med navn og husnummer


Postkasse sticker