Paraplybutik.dk

Kategori: Tøj & Mode

8,8
ud af 10
5 anmeldelser og 5 vil handle ved virksomheden igen
100% har tildelt
5
OM Paraplybutik.dk

Butik i hjertet af Danmark. Vi sælger paraplyer og regntøj, så du kan forblive tør i regnvejr. Har du spørgsmål så skriv eller ring til os. Her få du en rigtig historie om paraplyer.

En paraply historie til dig

Som den regnfulde sæson nærmer sig, kan du spekulere på, hvem der var den første person til at tænke på ideen om en paraply. Ligesom mange interessante opfindelser, opfindelsen af sammenfoldelig transportabel paraply datoer tilbage til oldtiden. Skriftlige optegnelser har vist den første brug af paraply i Kina, i ca 21AD. Selve ordet kommer til os fra det græske sprog. Betydningen kan bogstaveligt oversættes som "lille skygge."
Det er ikke helt sikkert hvordan ideen fanges, men det er muligt, at ideen om en paraply blev overført til andre nationer langs Silkevejen. Mange købmænd plejede at rejse langs Silkevejen i jagten på større økonomisk velstand, og det er meget sandsynligt, at paraplyen blev båret af en købmand til andre lande, der søger rigdomme.
Derfor kan der ingen tvivl om, at paraplyen har eksisterede længe end før 21AD i forskellige former. For eksempel, i det gamle Egypten udnyttede de fjer til at holde solen fra de personer der havde en høj status. Paraply var en slags sol blokerende mekanisme. Men disse former var ikke bærbare. Forestil dig en købmand rejser langs Silkevejen, og han viser en person en nogle mærkeligt udseende enhed, der kan pakkes sammen og medbringes, hvor han går. Formålet er det indlysende, da den kan både blokere solen og beskytte en person mod regnen med sin baldakin spredt ud. Forestil dig at ærefrygt vedkommende må have haft. Det er et element, som alle har brug for, og så ideen kunne sprede sig som en brand på en varm og tør skovbund. Alt det kræver er en lille gnist, og hele skoven bliver flammer. Det er det samme med en lille opfindelse som denne nemlig paraplyen. Når folk så det kunne gøres, ville idé spredes hurtigt til alle lande på jordens overflade. så ville alle have en paraply f.eks. som denne.
I dag sælges millioner af paraplyer. Paraplyen er langt en af de mest universelt anerkendte råvarer på jorden. Alle ønsker at have mindst én paraply. Men, nogle mennesker foretrækker at have flere paraplyer. Måske du ønsker en paraply der skal matche dit tøj, og så har du brug for en anden en i andre farver til at gå med, når du har et andet outfit på. Der er ingen tvivl om, at dette er et must-have altså at have en god paraply.
Find mere information om paraplyer ved at besøge Paraplybutik I Odder.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Paraplybutik.dk