Kabel-manden.dk

Kategori: Elektronik

8,5
ud af 10
53 anmeldelser og 47 vil handle ved virksomheden igen
64% har tildelt
5
OM Kabel-manden.dk

Køb el artikler og kabler hos Kabel-manden.dk

Kabel-manden.dk er Danmarks mest seriøse forhandler af kabler og el artikler online. Vi lever og ånder for at sælge kvalitets kabler til en formidabel pris. Så køb dine kabler og el artikler her og gør en god handel. Vores mission er at have Danmarks største udvalg inden for kabler, el artikler og tilbehør. Mener du at der er en vare vi mangler, så tøv ikke med at tage fat i os.

Kvalitet og pris

For os er kvalitet altid vigtigere end prisen. Vi sørger for den bedste kvalitet på de kabler og el artikler du skal bruge, samtidig med at vi holder prisen nede. Alt dette kan lade sig gøre fordi vi nøje udvælger producenter i østen, og kvalitets tester alle produkter før de kommer på shoppen. . Du kan derfor regne med, at kvaliteten er i orden, når det kommer til kabler og el artikler her på webshoppen.

Hvad betyder de forskellige garantier?

Hos kabel-manden.dk har vi 2 forskellige garantier. Den første er 5 års garanti. Denne dækker ud over de normale 2 års reklamation, og dækker produktet i de fulde 5 år. Dette betyder at alle fejl på produktet dækkes af denne. Den anden type garanti vi tilbyder på en lang række er vores produkter er livstidsgaranti. Denne garanti dækker hele produktets forventede levetid. Det vil sige at hvis produkt typen udgår generelt på markedet, så dækker garantien ikke længere, men indtil da er man fuldt dækket.

Fælles for alle reklamationer og garantier er at de ikke dækker selvforskyldte skader.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Kabel-manden.dk