Dokument24.dk

Kategori: Rådgivning

0,0
ud af 10
0 anmeldelser
0% har tildelt
5

Denne virksomhed har ingen anmeldelser endnu. Hjælp den med, at komme igang. Har du handlet ved dem før, så skriv da endelig en anmeldelse om dem.

OM Dokument24.dk

Dokument 24 er en online juridisk virksomhed. Danskere kan oprette testamente, fremtidsfuldmagt, ægtepagt og andre juridiske dokumenter gennem vores online skabeloner. Priserne er lave, og vi hjælper gerne gratis med at svare på spørgsmål.

Billigt og enkelt
Jura behøver ikke at være dyrt og kompliceret. Vi sørger for, at jura er billigt og nemt ved, at vores kunder betjener sig selv online. Mange oprettelser af dokumenter guides gennem grundige videoer, og vores chatagenter er klar til at svare på enkle spørgsmål døgnet rundt - året rundt.

Hvorfor er dokument et sikkert sted at oprette juridiske dokumenter?
Dokument 24 er oprettet af Jørgen Koch, der har stået bag virksomheder, der har oprettet mere end 10.000 juridiske dokumenter. Heriblandt tusindvis af testamenter, fremtidsfuldmagter og mange ægtepagter. Denne erfaring er lagt online og kombineret med en kvalitets juridisk software. Softwaren stiller vores brugere juridiske spørgsmål så som: "Hvordan skal arven fordeles?", "Skal arvingerne har særeje med arven?", "Skal fremtidsfuldmagten dække både økonomiske og personlige beslutninger", etc. Når disse spørgsmål er besvaret, sammenkobler den juridiske software spørgsmålene med juridiske klausuler. Baseret på juridiske klausuler, udarbejdes det dokument, som vores brugere ønsker. Dokumenterne er altid korrekte, da der ikke kan ske manuelle fejl fra mennesker. Så længe, at brugeren svarer ærligt på de juridiske spørgsmål, vil den juridiske software altid udarbejde udarbejde korrekte dokumenter.

Alternativ til brug af online skabelon
Nogle danskere ønsker ikke at gøre brug af vores online juridiske skabeloner. Det er helt i orden med os. Vi tilbyder derfor alle danskere, at vi kan oprette de juridiske dokumenter pr. telefonsamtale eller ved fysisk fremmøde. Det er helt op til hver enkelt, hvordan man føler sig mest tryg i at oprette sine dokumenter. Oprettelse ved personlig samtale pr. tlf. eller ved fysisk fremmøde vil være anderledes end vores billige priser online. Vores offline priser er dog fortsat billige og derved meget konkurrencedygtige. Du vil blive betjent af yderst kompetente jurister, der er eksperter i netop det fagområde, som du ønsker at bestille dit dokument ved.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Dokument24.dk