Dogstyling.dk

Kategori: Dyr

9,0
ud af 10
26 anmeldelser og 25 vil handle ved virksomheden igen
81% har tildelt
5
OM Dogstyling.dk

Vi er bidt af hunde. Derfor vil vi kun have det bedste til vores følgesvende, også når det gælder aktiveringslegetøj, seler og liner. Vi har siden 2014 arbejdet for at det også kan blive en virkelighed for dig og dine hunde. Inden da havde vi længe søgt efter produkter herhjemme, som kunne tilfredsstille både menneskets behov og hundenes komfort, uden det store held.

Markedet er bare ikke stort nok herhjemme, og det vil vi lave om på. Vi har derfor startet vores egen virksomhed, som først og fremmest er baseret på folk, der har hjertet på det rette sted og som er klar på at finde det bedste til vores firbenede kammerater.

Vi har selv en lang historik som hundeejere og går op i vores hunde med liv og sjæl. Vi har derfor store erfaringer med det danske markeds nuværende produkter lavet specielt til hunde. Alt for mange gange har vi måtte gå skuffet fra diverse forhandlere – og det gælder også online forhandlere. Vi har nemlig alt for mange gange oplevet, at produkterne lignede hinanden og at udvalget bare ikke var stort nok.

Vi vil kun det bedste for vores alles skønne venner med pels. Derfor har vi valgt at gå sammen om at åbne en online virksomhed. Her kan vi byde på et stort udvalg af produkter rettet specifikt til hunde og hundeejere, og du vil løbende opleve, at vores udvalg vokser i takt med at vi får flere og flere aftaler i hus med spændende og nyskabende producenter.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Dogstyling.dk