BoligBetjening

Kategori: Hjem & Have

9,3
ud af 10
13 anmeldelser og 13 vil handle ved virksomheden igen
92% har tildelt
5
OM BoligBetjening

Vores koncept er skabt ud fra, at vi oplever en stigende mangel på hjælp til ældre, hvor de har mulighed for at betale sig fra det. Vi hjælper naturligvis også andre, men den grundlæggende idé med BoligBetjening er at hjælpe de ældre.

Missionen med dette projekt er, at alle skal kunne betale sig fra det – og at du, som har brug for hjælp, ikke skal have hovedpine over, at du måske ikke har råd til den hjælp, som du behøver.

Vi er drevet af mange hovedgrupper, hvor de tre mest basale for os er dem, som holder os kørende og viser firmaets sande værdier: Loyalitet, mangfoldighed og kvalitet. Vi vil nemlig det bedste for vores kunder. Vi tager imod alle typer af kunder uanset baggrund og problem, og vi kan forsikre om, at kvaliteten af vores arbejde er i top.

Det offentlige tager ikke ordentlig hånd om de ældre set i forhold til den pris, der betales. Vi både ser og hører ofte, at de behøver mere hjælp – men de kan simpelthen ikke betale for den dyre service.

BoligBetjening er skabt netop med udgangspunkt i dette: Vi elsker at hjælpe folk, som har brug for det. Ældre mennesker har tjent samfundet i størstedelen af deres liv, og det fortjener de at blive betalt tilbage for. En hjælp, som vi gerne vil bistå med.

Vi som mennesker glemmer ofte, at de ældre også skal have hjælp. Det viser sig ofte, at de ældres familier ikke har tid til dem, eller at de slet ikke har nogen, der står dem nær. Derfor går vi meget op i, at vores kunder får tildelt en fast medarbejder, så der opnås en vis tryghed samtidig med, at den ældre ikke føler sig alene.

Vi klarer natteservice, rengøring, IT-støtte, haveservice, aftenservice og indkøb inden for en radius af 30 km fra Greve.

Vil du have et uforpligtende tilbud på en opgave, så kontakt BoligBetjening på enten telefonnummer 2594 4949 eller på e-mailen kontakt@boligbetjening.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Boligbetjening.dk