Au2bar.dk

Kategori: Andet

0,0
ud af 10
0 anmeldelser
0% har tildelt
5

Denne virksomhed har ingen anmeldelser endnu. Hjælp den med, at komme igang. Har du handlet ved dem før, så skriv da endelig en anmeldelse om dem.

OM Au2bar.dk

Au2bar.dk er Danmarks største netbutik med landets største og bredeste udvalg indenfor nye kvalitets- og mærkevare anhængertræk.

Vi har hos Au2bar specialiseret os i at sælge nye anhængertræk til lave priser med en meget kort leveringstid. "Vi kunne se at kunderne i skandinavien havde for lidt valgmuligheder og ofte blev budt priser som vi kan gøre bedre". Hos Au2bar er kunden i centrum, og vi lægger stor vægt på at yde en professionel service.

Vi har en teknisk afdeling, som kan hjælpe med råd og vejledning pr mail eller telefon. Vores lager er fuldt automatiseret og kan indenfor minutter finde et træk og et passende elsæt samt monteringsvejledning m.m. som sendes direkte til pakkeanlæget uden menneskelig indvirkning. Din bestilling bliver bearbejdet, pakket og sendt indenfor samme dag.

Vi er til for dig og ikke omvendt, og vi lægger vægt på, at det skal være let, enkelt og effektivt at handle hos Au2bar.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Au2bar.dk