06/08-2018

Super og kompetent service
Jeg så bilen på nettet og fil hurtigt kontakt med Mikael fra Autos.dk Derfra gik det som en lege, med kompetent og ærlig rådgivning.
Min oplevelse er, at de holder hvad de lover. Selvom der fortsat var “lidt” tid til service på bilen. Ville Mikael ikke sælge uden der var lavet service. Det er god stil. Jeg handler der gerne igen og anbefaler dem ligeledes til andre! herfra.

Skrevet af Thomas Søndberg

03/07-2018

Pålidelig og kompetent
Der dukkede usete problemer op ved bilen, men det blev håndteret professionelt igennem den landsdækkende garanti. Bilen er nu tip top og Autos har holdt sit ord.
Jeg kan anbefale Autos.dk pga. deres ærlighed, god service, hurtig tilbagemelding over tlf. og e-mail og ikke mindst for ikke at bruge de typiske sælgertricks. God vind til jer drenge.

Skrevet af Azhar Saeed

06/06-2018

Gode biler, og god service
God oplevelse. Mikael og Per fremtræder professionelt, med deres store viden om biler.

Skrevet af Marten M Sørensen

06/06-2018

Ærligt salg
Jeg har for nyligt købt bil af Mikael fra Autos. Igennem hele processen har der været hurtig svartid, ærlige svar samt fra min side en fornemmelse af at Mikael var til at stole på. Efter salget har Mikael stadig stået til rådighed og svaret hurtigt på spørgsmål. Kan kun anbefale :-)

Skrevet af Lau Saugman Hansen

06/06-2018

Meget reel handel
Fin rådgivning. Både ift. købt bil og ifm. salg af den gamle.

Skrevet af Karsten Jakobsen

31/05-2018

Super oplevelse
Alt levede op til forventningerne og fleksibiteten var meget høj

Skrevet af Trine og Michael Brinch Sørensen

23/05-2018

Super god behandling fra start til slut.
Lige fra vi kom ind ad døren, følte man sig velkommen og taget godt imod. God dialog under forhandlingen ang bytteprisen, hvor vi følte os lyttet til. Da vi hentede bilen, lå der en sød hilsen/gave i bilen ( super skønne lækkerier, mums ) tak for det, det pænt af jer. Så dem, kan vi bestemt godt anbefale til andre.

Skrevet af Søren Kristian Bøtkjær

23/05-2018

En brugtvognsforhandler, der holder ord.
Jeg har købt en VW Polo ved Autos.dk, og alt der blev snakket om i forbindelse med overtagelsen af bilen er overholdt. Der opstod desværre en fejl på bilen, efter jeg havde kørt cirka 1000 km i den, hvilket heldigvis blev dækket af den landsdækkende garanti, fuldstændigt som aftalt.

Jeg er meget tilfreds!

Skrevet af Kristian Knag Nielsen

31/03-2018

Professionel tilgang til hele forløbet.
Super service og altid til rådighed for spørgsmål

Skrevet af Lars Schultz

29/03-2018

God og ærlig service
Bilen var som beskrevet, de var klar til aftalt tid, vi har følt os godt behandlet. De bruger ikke de store sælgertrick, det var rart

Skrevet af Morten Ernst Hansen

28/03-2018

Fornuftige og flinke to here at snakke med
Jeg fik en god oplevelse. Der var rent og pænt. Jeg kan sagtens anbefale autos til andre

Skrevet af Daniel Jørgensen

28/03-2018

Fin og kompetent dialog i forbindelse med bilkøb
Kompetent og konkret dialog i forbindelse med køb af nyere BMW hos dem. Pænt udvalg

Skrevet af Keld Ole Nielsen

28/03-2018

Nærværende
Vi var på jagt efter en ny brugt bil og havde set os varme på en specifikt model. Via en nærværende og konstruktiv dialog med Per fra Autos.dk, endte vi faktisk med at købe en anden model, som vi i dag ikke kan forstå, at vi har kunne levet uden så længe:-) 5 stjerner herfra!

Skrevet af Simon Elgaard Jensen

02/03-2018

Perfekt købsoplevelse fra start til slut
Det er tydeligt at Per og Mikael brænder for hvad de laver og de formår at skabe en behagelig oplevelse fra den første forespørgsel, prøvetur og til underskrift og overlevering af bilen. Vi har ikke noget at udsætte på køb af bil og salg af den gamle. Stort plus!

Skrevet af Michael Skytte

02/03-2018

SUPER service
Jeg har netop købt en VVW Polo hos autos.dk ved ejerne Mikael og Per. Jeg har fået en super service og en rigtig flot bil. Under klargøringen fandt de 2 buler i bilen som jeg ikke selv havde set, hvilket de helt uden at kontakte mig rettede op på, så bilen stod kniv skarpt da jeg fik den! SUPER GOD KUNDESERVICE og helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle ingen! :-)

Skrevet af Patrick Knappe

31/01-2018

Super god oplevelse at handle bil hos Autos.dk
Per og Mikael er nogle rare personer. De giver sig tid til en også selvom vi kommer fra sjælland og havde mange spørgsmål over mail/sms så fik man et svar man kunne bruge til noget. Det var det super fedt at få en videogennemgang af bilen samt en god dialog, for det handler om tillid når man skal ud købe ny/brugt bil.

Skrevet af Sarah og Martin Mazur

25/01-2018

Den bedste service ved en bilhandel
Jeg føler virkelige at Autos.dk lever op til deres ry. De har hele vejen igennem været super service minded fra første opkald til at have hentet bilen, og forsat også nu hvor der er en lille knap der er i stykker på bilen.

Vil klart anbefale folk at købe bil via Mikael fra Autos.dk.

Tak for handlen :)

Skrevet af Khawer Majeed

12/01-2018

God og hurtig service
God og hurtig service, venlig betjening, fleksibel.

Skrevet af Maiken Padkjær Bøje

08/01-2018

Perfekt oplevelse
Jeg er superglad for min VW Polo, som jeg købte gennem Autos.dk - jeg har ikke en finger at sætte på forløbet. Venlig, imødekommende og hjælpsom sælger, jeg kan ikke andet end anbefale dem.

Skrevet af Daniel Sune Andreasen

13/12-2017

God og hurtig betjening
... med et stort smil... Vi er rigtig glade for vores Mazda, som vi købte hos autos.dk

Skrevet af Fadi Abdul Karim

9,7 ud af 10. Læs vores anmeldelser på Ratepanel.com