19/10-2020

Har anbefalet mine venner Speedkit
Det er sjældent at jeg anbefaler sådanne programmer, men jeg har anbefalet flere af mine venner dette program fordi det rent faktisk virker.

Det eneste jeg godt kunne tænke mig, var at jeg havde fundet det før eftersom jeg først fandt det da jeg havde købt en ny computer.

Skrevet af Tonna Simonsen

17/10-2020

Fandt 108 fejl - Det kunne mærkes!
Speedkit fandt hele 108 fejl, og efterfølgende gik min computer fra at starte på 2 minutter til nu at starte på 15 sekunder. Vildt!

Hilsen
Christina

Skrevet af Christina Duedahl

15/10-2020

Gør hvad det lover
Jeg har tidligere prøvet andre lignende programmer til at rense min computer for en masse fejl, men de har ikke virket, og jeg har kastet penge ud til ingenting. Så fedt at prøve et program der rent faktisk virker. Lad være med at gøre som mig og spilde jeres penge på en masse andre programmer som lover guld og grønne skove. PC Speed kit virker altså og er billigt.
Mvh
Peter

Skrevet af Peter Eriksen

14/10-2020

Overraskede mig positivt
Jeg havde håbet på at min computer blev hurtigere, men jeg havde ikke regnet med at pc speedkit kunne hjælpe så meget. Det skal alle mine PC'er bruge

Skrevet af Mike Thorsen

14/10-2020

Hurtig hjælp fra support
Jeg havde problemer med at installere programmet, men supporten kunne hjælpe med det samme. Og min computer har aldrig startet hurtigere op før!

Skrevet af Jonna Bitten

14/10-2020

Godt program
Jeg er glad for programmet. Det virker som det skal

Skrevet af Børge Jensen

14/10-2020

5 år gammel computer er hurtig igen
Jeg har i flere år døjet med at skulle bruge mange minutter på at starte min PC op, så jeg var efterhånden ved at være desperart for at finde en løsning på at gøre den hurtigere. Efter at have brugt Michael Sørensens guide fra langsom-pc-computer.dk og derefter PC Speedkit, så er min computer så hurtig som ny.
Jeg er utroligt tilfreds!

Med venlig hilsen
John

Skrevet af John Sørensen

14/10-2020

Min pc starter op på kun 10 sekunder nu
Jeg har ikke meget forstand på IT, men jeg fik anbefalet at prøve pc speedkit. Før startede min computer op på flere minutter, men nu er den tændt på kun 10 sekunder. tak for det
Mvh Kirsten

Skrevet af Kirsten Bak

14/10-2020

Min computer har aldrig været hurtigere
Efter at have kørt programmet på min computer, så har den aldrig været hurtigere. Kan anbefales!

Skrevet af Gurli Thomsen

14/10-2020

Har sparet mig for en ny PC
Jeg har længe syntes min computer var langsom, og jeg skulle til at købe en ny computer, men efter at have brugt PC Speedkit køre den som da jeg købte den for 4 år siden. Det anede jeg ikke man kunne.

Skrevet af Morten Christoffersen

9,2 ud af 10. Læs vores anmeldelser på Ratepanel.com