Phonechapter

Kategori: Elektronik

0,0
ud af 10
0 anmeldelser
0% har tildelt
5

Denne virksomhed har ingen anmeldelser endnu. Hjælp den med, at komme igang. Har du handlet ved dem før, så skriv da endelig en anmeldelse om dem.

OM Phonechapter

PhoneChapter er en dansk virksomhed bestående af unge iværksættere. Vi brænder for at levere et godt og solidt produkt, til en fornuftig pris. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse, for at opnå dette, yder vi en bred vifte af support muligheder.

PhoneChapter er ejet af den større virksomhed Green Light Events, som også står bag NLParty. Det er også selskabet bag Minecraft2You, CandyStore.dk, GameKeys.gg og Gotteposer.dk.

PhoneChapter sælger panserglas, covers og iphone ladere til landets bedste priser. Derudover har vi stor erfaring inden for reparation af iphones!

PhoneChapter har mange års erfaring indenfor kundeservice og levering af digitale samt fysiske produkter. Alle vore medarbejdere består af en stærk kerne af kreative iværksættere og talentfulde mennesker, der brænder for deres passion: at skabe nye ting og muligheder. Vi brænder for at tilfredsstille vores kunder hundrede procent.

Når vi har kontakt med en kunde over telefonen, sætter vi stor pris på feedback fra kunden. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan blive bedre.

Vi går meget op i, at vi hver gang kan give kunden en positiv oplevelse. Der vil undervejs blive udvidet af vores sortiment indenfor digitale produkter og fysiske.

Vi er drevet af mange faktorer - hvor de 3 mest basale faktorer for os er dem, som holder os kørende og viser vores sande værdier: loyalitet, pris og kvalitet.

Vi begrunder dette med, at vi vil det bedste for vores kunder, prisen er fornuftigt og realistisk, og kvaliteten er i orden.

PhoneChapter drives af et iværksætter selskab, kaldet Green Light Company IvS.

Firma oplysninger:

PhoneChapter.dk ejes af:
Green Light Company IVS
CVR: 37187909
Borupvang 3
2750, Ballerup
Danmark

Etableringsår: 2015

E-mail: info@phonechapter.dk
Telefonnummer: +45 71 99 27 65
Telefontid: Mandag til torsdag: 8-18, fredag: 15-20, weekend/helligdage: lukket

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Phonechapter.dk