Movies2You.dk

Kategori: Spil & Film

0,0
ud af 10
0 anmeldelser
0% har tildelt
5

Denne virksomhed har ingen anmeldelser endnu. Hjælp den med, at komme igang. Har du handlet ved dem før, så skriv da endelig en anmeldelse om dem.

OM Movies2You.dk

Movies2You.dk er en dansk virksomhed bestående af 2 unge iværksættere. Movies2You brænder for at levere en godt og spændende film til en fornuftig pris. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse, for at opnå dette, yder vi en bred vifte af support muligheder.

Movies2You.dk er en del af et netværk, som stræber efter at levere de fedste film/serier til dit behov og selvfølgelig til stærke priser.

Vores koncept er helt enkelt. Vi ønsker at levere billige produkter, med lyn hurtig levering. Vi ville gøre dette via vores simple hjemmeside og simple priser. Vi mener at vi er i stand til at erobre markedet eller skabe et anerkendt brand herhjemme, fordi vi mener at mange hjemmesider blot starter en virksomhed uden viden. Vi mener at vi har den rette viden indenfor emnet, både indenfor troværdig, kvalitet, streaming mm.

Når vi modtager en ordre, sender systemet automatisk filmen ud indenfor 4-5 minutter efter. Alt dette sker i et utroligt enkelt modul.

Vi er drevet af mange hovedgrupper - hvor de 3 mest basale hovedgrupper for os er dem som holder os kørende, og viser vores sande værdier: Loyalitet, pris og kvalitet. Vi grundlægger dette på at vi vil det bedste for vores kunder, prisen er fornuftigt og realistisk og kvaliteten er i orden. For os er du guden, og vores job er at give dig en god købsoplevelse med Movies2You!

Vores mission er, at man skulle kunne købe/leje billige film på sofa'en og ved et klik kan du se filmen på en streaming tjeneste.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Movies2you.dk