Gamingbox.dk

Kategori: Spil & Film

6,7
ud af 10
6 anmeldelser og 3 vil handle ved virksomheden igen
50% har tildelt
5
OM Gamingbox.dk

Gamingbox er en dansk virksomhed bestående af unge iværksættere. Vi brænder for at levere et godt og solidt produkt til en fornuftig pris. Vi går meget op i at vores kunder er tilfredse, for at opnå dette, yder vi en bred vifte af support muligheder.

Vi forhandler gaming bokse, som gør det muligt - at betale små beløb men få flere spil.

Gamingbox har mange års erfaring indenfor kundeservice og levering af digitale samt fysiske produkter. Alle vore medarbejdere består af en stærk kerne af kreative iværksættere og talentfulde mennesker, der brænder for deres passion, at skabe nye ting og muligheder og at tilfredsstille vore kunder hundrede procent. Gamingbox har sammenlagt mere end 5 års erfaring indenfor gaming, computere og ikke mindst styring.

Når vi har kontakt med en kunde over telefonen, værdsætter vi meget når kunden kommer med feedback. Vi går meget op i, at vi hver gang kan give kunden en positiv oplevelse. Der vil undervejs blive udvidet af vores sortiment indenfor digitale produkter og fysiske.

Vi er drevet af mange hovedgrupper - hvor de 3 mest basale hovedgrupper for os er dem som holder os kørende, og viser vores sande værdier: Loyalitet, pris og kvalitet. Vi grundlægger dette på at vi vil det bedste for vores kunder, prisen er fornuftigt og realistisk og kvaliteten er i orden. For os er du guden, og vores job er at give dig en god købsoplevelse med Gamingbox!

Hos os kan du betale med følgende muligheder:
- Kreditkort
- Paypal

Levering sker med det samme af digitale produkter og fysiske produkter leveres indenfor 1-3 hverdage.

Vi ønsker, at alle skal have råd til at købe spil og derfor har vi lavet forskellige pakker - som gør det muligt for alle.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Gamingbox.dk