Gaming4real.dk

Kategori: Spil & Film

9,4
ud af 10
14 anmeldelser og 14 vil handle ved virksomheden igen
100% har tildelt
5
OM Gaming4real.dk

Velkommen til Gaming4real!
Vi alle kender historien om, at ens skrivebord bare flyder med CD’er, og når man så endelig skal til at spille, så får man fejlen ”Indsæt DVD 1”. Det skal du ikke længere bekymre dig om, for hos Gaming4Real har vi samlet alle de fede PC spil, som du får adgang til inden for en halv time efter køb! Du aktiverer din CD key via Steam, Uplay, Origin eller Battle.net.
På Gaming4Real finder du et bredt udvalg af PC spil. Vores mål er at have PC spil til alle. Derfor har vi selvfølgelig alle de nyeste PC spil på markedet til super skarpe priser.
Ydermere har vi har også en sektion med billige PC spil. Her finder du en masse klassikere, samt nogle du måske kunne udvide din horisont lidt med. Fælles for dem alle er, at alt du finder under vores billige pc spil sektion, koster under 99 kr.
Vi vægter vores kundeservice meget højt, og er aldrig tilfreds, før vores kunder er tilfredse. Dette betyder også, at vi ikke anser købet som afsluttet, bare fordi du har betalt. Skulle du have nogle spørgsmål før eller efter købet, er du meget velkommen til at skrive til os. Du kan benytte vores live chat, hvis denne er online ellers kan du skrive til os på: support@gaming4real.dk Vi bestræber os altid på at svare dig inden for 24 timer.
Så er du på udkig efter et godt tilbud, billige PC spil eller de nyeste PC udgivelser, så er Gaming4Real stedet for dig.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Hjemmeside: Gå til Gaming4real.dk