Blog


Gør din have sommerklar for både børn og voksne

Herhjemme i Danmark er sommeren i fuld gang. De fleste dage består i øjeblikket af sol og mellem 22-26 graders varme. Det er helt ideelt at gå en tur i haven og nyde det gode vejr. Men hvis du gerne vil sikre dig, at der er noget at lave, både for store og små, så læs med i artiklen her for inspiration og for at finde ud af, hvor du kan finde disse ting henne.

Klik her for at læse mere

Hvordan ved du, om din partner er den rette for dig?

Man kunne måske ønske, at man kunne slå sin nye kæreste op på Ratepanel for at se, om de har dårlige anmeldelser. Sådan fungerer det selvfølgelig ikke. Men både i begyndelsen og i løbet af et forhold, kan man komme i tvivl, om man er sammen med den rette person. Men hvordan ved man, om det er tilfældet? Eller om man fremtvinger et forhold?

Klik her for at læse mere

Sexlegetøj 101: Sådan kommer du i gang

Sexlegetøj kan være en sjov måde at peppe dit sexliv op. Om du deler sexlegetøjet med din partner eller vil nyde det med dig selv, så findes der et ret forskelligt sexlegetøj, du kan eksperimentere med. Hvis du er ny på markedet og ikke helt ved, hvad du skal have eller hvor du skal starte, så kan denne artikel hjælpe dig. Læs med her, og hør mere om, hvordan du kommer i gang med at bruge sexlegetøj.

Klik her for at læse mere

Sådan finder du det bedste fibernet

Noget af det, man absolut ikke kan leve uden i dag, er internet, og derfor gælder det om at finde det bedste internet til prisen. Så kan man nemlig streame, arbejde og game løs uden problemer. I dag er det blevet utrolig populært at have fibernet, fordi det er en særdeles pålidelig, hurtig og kraftfuld internetforbindelse, der sendes via lyslederkabler og derved er meget hurtigere end traditionelt bredbånd.

Klik her for at læse mere

Anmeldelser kan være altafgørende for dine oplevelser

Det er altid en kanon ide at læse anmeldelserne af en virksomhed, inden du benytter dig af deres service. For uanset om du befinder dig i Danmark eller udlandet, kan anmeldelser være altafgørende for dine oplevelser.

Klik her for at læse mere

Fra lommetyv til IT-kriminel

IT-kriminalitet er en voksende industri, som i 2018 var estimeret til at få en omsætning på 1,5 billioner dollars. Hvis vi vil undgå at bidrage til denne omsætning, bliver vi nødt til at holde os opdateret på, hvordan denne industri udvikler sig. Dette inkluderer selvfølgelig de tekniske aspekter af IT-sikkerhed, men også at forstå, hvem der står bag truslen. I denne blogpost vil vi undersøge denne trussel og hvem bagmændene er.

Klik her for at læse mere

De bedste gaver til hele din familie

Det kan være svært nok i sig selv at finde den bedste gave til bare én af dem man holder af, men når der skal findes de bedste gaver til hele familien, så kan man hurtigt blive sat ud af kurs alene i den tankestrøm man skal til at arbejde sig igennem med diverse idéer. Her får du nogle gode bud på hvordan du finder de bedste gaver til alle i din familie.

Klik her for at læse mere

Sådan finder du de bedste online casinoer

Der findes et væld af online spillesider derude, så hvordan kan du vide, hvilken side der er bedst?

Klik her for at læse mere

Hvad er Botox

Botox er lynhurtigt blevet en af de mest populære kosmetiske behandlinger verden over. Til trods for at Botox har været en del af den kosmetiske verden i over 40 år, er der fortsat en del myter og fejlinformation omkring behandlingen. I denne artikel får vi afklaret, hvad der er op og ned på Botox lige fra, hvad Botox koster til et par myter om Botox.

Klik her for at læse mere

Vind penge på din viden om sport

Sådan fungerer sport betting

Klik her for at læse mere

Inventar med godt omdømme

Går du efter rating, når du leder efter inventar? Det kan der være rigtig god mening i. Man kan få god hjælp til at vælge det rigtige, hvis man har kendskab til andres erfaringer med et givent produkt. Ved at give anmeldelser og omtale, kan man hjælpe hinanden med at finde frem til den bedste vare. Dette gælder naturligvis også for den, som skal investere i møbler til en arbejdsplads.

Klik her for at læse mere

Trænger din virksomhed til fibernet?

Fibernet er den bedste og mest stabile form for internet, du kan få på markedet i dag. Det hitter stort over hele landet, og langsomt bliver flere og flere husstande og virksomheder koblet på fiber. Fordelene er trods alt mange i forholdtil normalt internet, så fascinationen er ikke overraskende.

Klik her for at læse mere

Investering i huset er godt givet ud for dig og miljøet

Et af de steder hvor du med fordel kan gøre noget godt for dig selv og miljøet er ved loftisolering

Klik her for at læse mere

Optimeret oversigt med droneopmåling

Optimeret oversigt med droneopmåling

Klik her for at læse mere

3 grunde til at vælge Grafikr som dit Shopify bureau

Announce:

Klik her for at læse mere

Flere og flere køber deres badmintonketcher online i udenlandske butikker

Announce:

Klik her for at læse mere

Kan jeg selv reparere min ødelagte smartphone?

Annonce

Klik her for at læse mere

Sådan finder du en god advokat

Annonce

Klik her for at læse mere

Sådan finder du den rigtige markise

Hvis du har en terrasse, en altan eller et andet sted, du godt kan lide at sidde udenfor, kan det være en god idé at investere i en markise. En markise vil sikre dig skygge på de varme sommerdage, ligesom en markise i høj kvalitet også vil skabe ly for vind og regn. Med en markise kan du forlænge sommeraftenerne udenfor, fordi den også kan skærme mod aftendug og holde både dig og havemøblerne tørre.

Klik her for at læse mere

Danmarks bedste recovery boots

Det er sundt at træne og holde kroppen rask. Det kræver, at man får gjort det regelmæssigt, og at man sørger for at tilpasse sin træning til de mål, man gerne vil opnå. Men det er lige så vigtigt at sørge for, at kroppen får tid og mulighed for at komme sig efter en træning. Det kan kræve, at man har det rigtige udstyr, der hjælper kroppen godt på vej. Her er nogle gode recovery boots blandt andet en stor hjælp.

Klik her for at læse mere

Anmeldelser af de bedste massagestole

Hvis du går og drømmer om at finde en lækker og smart massage stol, så kan du tjekke markedet for, hvilken massagestol, der bedst opfylder dine behov. Tjek f.eks. de forskellige anmeldelser af de bedste massagestole. Læs med her og få tips til, hvilke massagestole, der er de bedste.

Klik her for at læse mere

Kan man spare penge hos Rabatpower.dk?

Efterhånden som vi shopper mere og mere online, er der også flere og flere sider, der giver os mulighed for at spare penge. Nogle mennesker elsker at dykke ned i disse muligheder og finde de bedst mulige tilbud, mens andre foretrækker bare at finde det produkt de leder efter og blive hurtigt færdige. Men hvis du er på udkig efter at spare lidt penge, så er det en rigtig god idé at prøve at høre til den første gruppe. Og heldigvis behøver det ikke at være så svært at finde de gode tilbud.

Klik her for at læse mere

Anmeldelser bliver vigtigere og vigtigere for forbrugere

Når du skal købe noget online, tjekker du anmeldelser først? Det er du ikke alene om. De fleste af os, er begyndt på at tjekke andres meninger, inden vi laver et køb. Men hvorfor er det blevet så almindeligt, og hvordan kan det komme dig som forbruger til gode at vide, hvad andre mener?

Klik her for at læse mere

Printerpatroner - fif til billige printerpatroner

Synes du også, at printerpatroner er for dyr? Særligt hvis du ofte løber tør? Så kan det være en god idé at finde ud af, hvor de sælger billige printerpatroner, som du har råd til. Det behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, hver gang du skal have skiftet printerpatroner, om det så er på arbejdspladsen eller derhjemme. Læs mere her og få nogle fifs til, hvad du kan gøre.

Klik her for at læse mere

Derfor skal du læse andres anmeldelser af produkter og ikke kun forhandlere

Der er ofte mange overvejelser at gøre sig, når vi skal købe et nyt produkt eller en ting. De fleste af os vil gerne være helt sikre på, at det valg vi tager, er det helt rigtige. Vi er mange som kan bruge timevis på at researche, særligt hvis det er et dyrt produkt, vi skal til at kaste vores penge efter. Køb af nye ting koster både tid og penge. Det kan tage særlig lang tid, hvis man gør en stor indsats i at researche længe, inden man kaster sine penge efter et nyt produkt. Det gør vi, fordi vil gøre alt for at sikre os, både at produktet er det bedste på markedet, at der ikke er nogen fejl samt at produktet er af god kvalitet og holder længe.

Klik her for at læse mere

Den store test af spisebordsstole – her er den rigtige til dig

Spisebordsstole er blandt de mest brugte møbler i de fleste boliger. Vi bruger dem, selvfølgelig, til måltiderne hjemme, men i mange hjem er de også hvor der laves lektier, arbejdes hjemmefra eller bare arbejdes med forskellige projekter, tegnes, leges og så videre. Vi ender altså hurtigt op med at bruge mage timer på en uge, siddende i en af vores spisebordsstole.

Klik her for at læse mere

Hvad gør en god internetudbyder til den bedste?

De fleste har nok et hurtigt svar, hvis du spørger dem, hvad der gør en internetudbyder bedst: Udbyderen skal have hurtigt, stabilt og billigt internet. Og det er selvfølgelig rigtigt, men der findes også andre faktorer, som kan gøre en kæmpe forskel på, hvilke internetudbydere der blot er gode, og hvilke der er bedst.

Klik her for at læse mere

5 færdigheder, der vil gavne din karriere og pynte på dit CV

Hvem vil ikke gerne opgradere sine chancer for at få flere udfordrende opgaver eller gøre sig mere bemærket i den lange kø af jobsøgende? Virksomheder, organisationer, kommuner og andre arbejdsgivere efterspørger i stor stil, at du kan færdes hjemmevant i Microsoft Office pakken. Ligeledes efterspørger mange – i takt med den stadig stigende digitalisering – også, at du kan anvende nogle af Adobes programmer. Især disse 5 færdigheder er gode at kunne og øger dine chancer for at lande drømmejobbet:

Klik her for at læse mere

Nu er der endelig tid til at fixe haven

Sommeren er godt på vej, og der er ikke noget bedre, end at tilbringe masser af tid i haven, mens solen skinner. Om du skal have masser af plads til, at børnene kan lege, eller om du gerne vil skabe forskellige hyggelige steder til at sidde og læse en bog, så er det nu, du skal komme i gang. Få haven fikset og klar til sommeren.

Klik her for at læse mere

Vælg den rigtige gave til konfirmanden

Inden længe vil de danske kirker være fyldt til bristepunktet med forventningsfulde unge mennesker i fine jakkesæt og hvide kjoler – klar til at blive konfirmeret. En dag som de fleste venter på flere måneder i forvejen. Og det kræver en del forberedelse at finde det helt rigtige tøj, det rette festlokale og ikke mindst den rette gave til konfirmanden.

Klik her for at læse mere

Begå ikke disse fejl, når du køber vinduer

vis vinduerne i dit hjem skal udskiftes, fokuserer du højst sandsynligt på det simple spørgsmål: ”Hvad koster det at få nye vinduer?”. Det er ikke noget i vejen med at stille sig selv dette spørgsmål, for nye vinduer er dyre, og der kan være stor forskel i prisen.

Klik her for at læse mere

Drømmer du om at investere?

Vidste du at penge faktisk kan vokse? Ikke? Det kan de nemlig, igennem investering. Selvfølgelig ikke helt uden risiko, men det kan du langt hen ad vejen selv styre. Det er nemlig fuldt muligt at vælge høj eller lav risiko på dine investeringer, alt efter hvad som passer dit tempo og temperament.

Klik her for at læse mere

Hjemmeside hjælper dig med at vælge det rigtige lån

Det er nemmere end nogensinde at finde lån på nettet. Det kan dog være en jungle, at finde frem til det rigtige lån. Der er mange udbydere der tilbyder nemme og hurtige lån på nettet, her kan du læse om en hjemmeside der hjælper dig med at vælge det rigtige lån.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du oprette anpartsselskab frem for en anden virksomhedsform

Hvis du overvejer at starte egen virksomhed, er du langt fra den eneste. Mange går rundt med en iværksætterdrøm, som de blot er ved at samle modet til at gå efter. Der findes forskellige virksomhedsformer, som du kan vælge imellem, og alle formerne har forskellige fordele og ulemper. Mange vælger at ty til anpartsselskaber, som også kaldes for ApS-selskaber.

Klik her for at læse mere

Online casino – Sådan finder du det rette for dig

Nu om dage bliver man bombet med reklamer for diverse online casinoer på mange forskellige platforme. Det gør, at det kan være svært at finde ud af, hvilke steder der passer til dine behov. Man bliver typisk forblændet af de mange flotte ord om, hvor gode maskinerne er og meget man kan vinde.

Klik her for at læse mere

Hvordan opretter man et anpartsselskab?

Er du selvstændig erhvervsdrivende men i tvivl om hvilken slags virksomhed der er den bedste for dig Overvejer du at oprette et anpartsselskab, men er i tvivl om fremgang og papirarbejde?

Klik her for at læse mere

iPad covers – sådan får du den bedste beskyttelse

IPaden er siden sin lancering i 2010 blevet en global succes. Fra mest at blive set på som en useriøs gadget er dens brugbarhed, både på jobbet og derhjemme, i dag blevet klar for mange. Danskerne har også taget den til sig og bruger den i dag til alt fra keynote-præsentationer på jobbet eller studiet, til lige at nå endnu et afsnit af yndlingsserien hvor end du er. Men med dette øgede brug er der også et øget behov for at passe ordentligt på sin iPad. Her er et iPad cover en oplagt løsning.

Klik her for at læse mere

Sådan vurderer du et webhotel

Hvad er et webhotel? Hvad skal det bruges til? Og hvad skal man gå efter, når man vurderer et webhotel? Det kigger vi på her. Lad os starte helt fra scratch. Det er ikke sikkert, du er digitalt indfødt eller har hørt om webhoteller før. Før du kan vurdere et webhotel, er det vigtigt, at det står klart, hvad et webhotel er, og hvad formålet med et sådant er.

Klik her for at læse mere

2 gode tips til at vælge den rette internetudbyder

Står du over for at skulle have nyt internet? I så fald er du endt på den helt rigtige side. Der findes et væld af internetudbydere på markedet, og det kan indimellem være en jungle at finde rundt i. Du skal nemlig forholde dig til en række forskellige ting i jagten på den rette internetudbyder. I denne artikel giver vi dig to gode tips til at finde den rette internetudbyder, så du kan komme et skridt nærmere det internet, som passer til dine behov.

Klik her for at læse mere

Kryptovaluta for dummies

Siger ordet kryptovaluta dig ingenting overhovedet og spørger du hele tiden dig selv, hvad det der Bitcoins er, når du hører venner og bekendte diskutere den mest kendte kryptovaluta på markedet ved middagsbordet? Kryptovalutaer er kort sagt en valuta, der kun eksisterer digitalt, og der er flere af dem.

Klik her for at læse mere

Vælg den rigtige belysningsløsning til dit hjem

Den helt rigtige belysning i et hjem er utrolig vigtig. Det er nemlig ikke alle typer pærer eller anden form for belysning, der passer lige godt til alle rum i hjemmet. Vi giver dig nedenfor et tip til en virksomhed med stor ekspertise inden for belysning.

Klik her for at læse mere

Her finder du den bedste VPN i Danmark

Vil du gerne være sikker på internettet og kunne du godt tænke dig at være anonym når du er online, så du ikke skal frygte at dine oplysninger bliver tilgængeligt for alle der gerne vil have dem? Så skal du finde en VPN som kan løse dit problem. Men hvad er en god VPN og hvilken bør du vælge? Det får du svaret på i denne artikel.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du bruge VPN når du er på nettet

Når du bevæger dig rundt på internettet, så er det vigtigt at du sørger for at være så sikker som mulig. Men hvordan gør du det? Ja, det er er faktisk utrolig simpelt og virkelig let for alle at blive langt mere sikker på nettet. Selvom der ikke findes noget som er 100 % sikkert, så kan du stort set gøre dig fuldstændig anonym på internettet, så du ikke længre skal bekyre dig om at der er nogen der finder dine personlige oplysninger og kommer til at udnytte dem.

Klik her for at læse mere

Sådan kan du både spare penge i hverdagen og få råd til fornøjelser

Det kan være svært at finde en balance til både at spare penge i hverdagen, men stadig få råd til nogle af de fornøjelser som der findes derude, eksempel lækre ferier eller flot tøj. Tilbage i 2018 faldt danskernes formue og det kan der være flere årsager til. Men en af disse årsager var uden tvivl at folk begyndte at tage flere kviklån og smslån som er nogle af de letteste måder at låne penge, også selvom man er havnet i RKI eller lignende.

Klik her for at læse mere

Aktier for begyndere – Sådan kommer du i gang med aktiehandel

Vil du gerne i gang med at investere i aktier, men er i tvivl om hvordan du kommer i gang? Så læs denne artikel og se hvordan du får en god start og kommer ordentligt i gang med at investere i aktier og forhåbentligt tjener penge på aktier fra starten af også.

Klik her for at læse mere

Det her skal du gøre for at blive rig og økonomisk uafhængig

Drømmer du om at blive rig en dag og på den måde blive økonomisk, så er det slet ikke umuligt. Men det kræver at du tidligt i dit liv træffer nogle kloge beslutninger for dine penge, så du efter mange år netop bliver rig og økonomisk uafhængig. Der er nemlig mange vaner du skal droppe hvis du vil være rig. Vi har her samlet nogle af de ting du bør gøre for at komme i gang.

Klik her for at læse mere

Sådan bliver børn bedre til matematik med gratis spil

Matematisk er noget af det sværeste for mange børn at lære samt at blive dygtig til. Især i de mindre klasser i folkeskolen kan det være besværligt at finde ud af, og hvis man ikke helt kan følge med fra starten, så er der mange der falder fra som ikke kommer med på vognene igen, hvilket giver dem store indlæringsvanskeligheder i fremtiden for dem.

Klik her for at læse mere

Rengøringsmidler – De vigtigste rengøringsmidler i dit hjem

Du kender det sikkert godt. Du har et skab hvor der er fyldt med forskellige rengøringsmidler, men du bruger ikke ret mange af dem, og flere af dem har du sikkert aldrig brugt til at gøre rent med før. Men hvorfor er det så vigtigt at gøre rent og hvilke rengøringsmidler bør alle få anskaffet sig til sit hjem? Det kommer vi ind på her i denne artikel.

Klik her for at læse mere

Tjen penge hjemmefra – Så simpelt kommer du i gang

Vil du gerne tjene penge hjemmefra i din egen sofa eller måske endda i sengen? Så er du ikke den eneste, da lyder fantastisk rart at kunne se flere penge på sin bankkonto uden at forlade sit eget hjem. Os danskere elsker at tjene penge og ofte så er vi mere stolte over vores job, når vi har en høj indkomst. Kunne du godt tænke dig at vide om du i dag er en af dem der tjener mindst eller mest i Danmark, så kan du se denne artikel fra finans om du tjener mindre eller mere end andre danskere Og hvis du gerne vil forøge denne indtjening ved at tjene nogle penge hjemmefra, det er faktisk ganske simpelt at komme i gang hvis du ved hvordan du gør. Læs artiklen og få svaret.

Klik her for at læse mere

Sådan får du det bedste og billigste internet i hjemmet

Når du skal have internet eller når du søger noget bedre internet, så er det en helt ny verden for de fleste. Denne verden vil vi gerne forsøge at hjælpe dig igennem, så du undgår at begå de mest almindelige fejl og i stedet træffer de rigtige beslutninger som ikke ender med at koste dig dyrt. Selvom internet ikke gør os klogere så er det nemlig en af de vigtigste ting i vores hverdag og derfor kan man lige så godt gå efter at finde det både bedste men også billigste internet.

Klik her for at læse mere

Dette er fordelene ved Iphone fra apple som sikre at kunderne bliver

Når man ejer en Apple enhed så vælger langt de fleste at købe det samme mærke igen efterfølgende. Men hvorfor er det endeligt sådan? Det vil vi dele med dig, så du ved hvad du skal lægge mærke til næste gang du køber en telefon

Klik her for at læse mere

Få balance med at komme i god form og nyd fornøjelserne

Der er mange som ønsker at komme i god form og forbedre deres billede af dem selv, men som også gerne vil have en smule fornøjelser i hverdagen. Dette er faktisk også muligt, og det er faktisk også ret simpelt, men ikke nødvendigvis let for alle. Derfor vil vi her komme ind på hvordan du kan flette begge dele ind i din hverdag.

Klik her for at læse mere

De forskellige anledninger til at give gaver her

Skal du give en gave til enten fødselsdag, julegave eller hvilken som helst former for andre gaver, så er du havnet det rigtige sted. Vi har her lavet en liste med smarte gaveideer som du kan give til ham eller hende, og som helt sikkert kan give inspiration til at få den købt lynhurtigt.

Klik her for at læse mere

Sådan holder du dig i form på festival

Skal du på festival i år eller næste år, og vil du gerne holde dig i form mens du befinder dig på selve festivallen, så er der faktisk mange smarte tricks du kan gøre, for at sikre at du både kan holde dig i nogenlunde form selvom der også ryger lidt alkohol ned i løbet af dagen og aftenen.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du investere i lån med crowdlending

Har du penge der står på din konto, men som du ikke får brugt, eller bare spare op for at få en større opsparing i fremtiden? Få dine penge til at arbejde for dig ved at låne dine penge ud til andre, som til gengæld giver dig renter for at få lov at låne dem. Præcist som man gør i banken, hvor man betaler rente for at få lov at låne penge. Dette fænomen hedder crowdlending, og det vil jeg komme nærmere ind på her, som nærmere bestemt er investering i lån.

Klik her for at læse mere

Derfor skal du bruge en rygstøtte til at få bedre holdning

Der er flere og flere danskere der begynder at gå og døje med problemer i ryggen. De kan ikke finde en løsning og der er ingen læge der kan give dem et svar til at slippe af med rygsmerter. Men hvis du gerne vil slippe af med dine rygsmerter så er der faktisk noget som rent faktisk virker, og som virker nærmest øjeblikkeligt. Svaret er en rygstøtte, og vi vil fortælle mere om dette holdningskorrigerende produkt.

Klik her for at læse mere

Hvad kan man bruge et online trykkeri til?

I en verden, hvor det meste efterhånden er digitaliseret, kan det være vanskeligt at se fordelene i et online trykkeri. Men hvis du ejer en virksomhed, eller hurtigt har brug for at få trykt nogle billige visitkort eller lignende, så må billige tryksager af god kvalitet ikke undervurderes. Selvom vi i dag i høj grad bruger de digitale platforme, må vi nemlig ikke glemme fordelene ved at have kommunikationsmateriale i fysisk form. Læs derfor med i artiklen, og få et indblik i online trykkeriets univers og i et firma, der tilbyder dig tryksager af godt kvalitet.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du vælge måltidskasser

Det er ikke alle mennesker der er vilde med at skulle lave mad, enten fordi det har været en lang dag på arbejdet eller fordi talenterne måske ikke helt ligger i køkkenet. Men er der så andre løsninger? Svaret er heldigvis ja, og du kan læse hvilke muligheder du har, i denne artikel.

Klik her for at læse mere

Derfor bør du vælge en internetudbyder uden binding

I dag har du et hav af forskellige muligheder, når det gælder en god internetforbindelse, og det er helt op til dig at vælge, hvilken udbyder og internetforbindelse du gerne vil have. Men det kan være svært at finde rundt i, hvem der tilbyder de forskellige ting, og hvad du bør gå efter. Vi giver dig her nogle gode grunde til at vælge en internetudbyder uden binding, og vi viser dig selvfølgelig også, hvordan du kan finde disse udbydere.

Klik her for at læse mere

4 termer du bør forstå, inden du tager et forbrugslån

Har du nogle drømme, du gerne vil føre ud i livet, men som du ikke har råd til? Det har de fleste. Om det er en bryllupsfest, en rejse eller et nyt drivhus i haven, så er drømme gode at have. Drømme er dog sjovest, når de rent faktisk kan blive til virkelighed – og det kan de med et lån. Der er i dag rigtig mange, der vælger at optage lån for at få råd til de ting, de drømmer om. Dette gælder især unge mennesker – læs bare her. Det kan da også være en god ide at optage et lån, hvis du har behov for det. Inden du optager et forbrugslån, bør du dog sætte dig ind i, hvad det vil sige og konsekvenserne af det. Herunder får du hjælp til at forstå fire forskellige termer, som du sikkert vil møde, hvis du skal optage et forbrugslån.

Klik her for at læse mere

Hvad er influencer marketing, og hvordan kommer du godt i gang

Hvis du selv er influencer eller kunne tænke dig at være det, har du sikkert allerede hørt om begrebet influencer marketing. Det er et særdeles brugbart værktøj både for influenceren og for virksomheden. Det giver influenceren mulighed for at leve af de, de holder allermest af at lave, og samtidig hjælper det virksomheden med at udbrede deres produkter og budskab på en anderledes og troværdig måde. I denne artikel fortæller vi dig, hvordan det hele foregår.

Klik her for at læse mere

Har du 100 % styr på din hund? 4 tips til en mere lydig hund

De fleste hundeejere vil naturligvis gerne have en lydig hund. Det er både lettere og rarere at være hundeejer, hvis man har en hund, der rent faktisk lytter til og gør, som man siger. Det er sommetider bare lettere sagt end gjort at få en lydig hund – det synes de fleste i hvert fald. Der findes dog nogle metoder, du kan tage i brug, hvis du vil have en mere lydig hund. Metoderne er ikke svære, og de kræver ikke meget. Du skal dog være vedholdende og bruge tid og energi på din hund. Hvis ikke du er engageret i projektet, bliver din hund det højst sandsynligt heller ikke.

Klik her for at læse mere

Sådan finder du det rette lån til dit behov

De mange typer af lån er lidt af en jungle for de fleste, hvis du da ikke lige har fået lyst til en bruge en hel weekend på at læse det med småt, for at få overblik over de mange forskelle på lånetyperne. Det kan være svært at vurdere, hvilken type lån, der passer til dit behov og dine præferencer for tilbagebetaling. Derfor bringer vi her en turbo-guide til 3 af de mest benyttede former for lån i Danmark.

Klik her for at læse mere

Her får man de bedste bildele

At være bilejer kan være en umenneskelig dyr fornøjelse, og rigtig mange betragter en bil som en luksusvare. Hvis man har mod på det, så kan man dog spare en del penge, det kræver blot at man nøje overvejer hvor man får fat i bildele. Webshops har så småt overtaget markedet inden for dette, og det er der ganske gode grunde til.

Klik her for at læse mere

Pynt til postkassen

Mange af os danskere er vilde med at købe sjove og hyggelige ting til hjemmet. Ofte foregår dette over internettet. F.eks. er en ny trend kommet til overfladen, netop postkasse stickers. Postkasse stickers er en måde hvorpå du kan personliggøre din postkasse på, så den skiller sig ud fra de andre. Det lyder måske fjollet for nogen, men mange mennesker er vilde med de små ting som adskiller os fra alle andre. Disse stickers kan være i form af navneskilt til postkasse, hvor du og din families navn står på.

Klik her for at læse mere

Tips til at gøre dig sommerklar fra top til tå

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder, at dagene bliver længere og luften føles på mange måder renere. Os danskere har en tendens til at gå i hi det meste af vinteren, hvorfor sommeren nogle gange kan komme som lidt af et chok for os. Pludselig er det igen tid til at vise de blege ben i små sommerkjoler eller shorts, og måske du har haft håret gemt væk i en hestehale hele vinteren, hvorfor det derfor måske først går op for dig nu, at det virkelig trænger til noget ekstra pleje. Hvis du har brug for nogle tips til, hvordan du bliver sommerklar, så læs med!

Klik her for at læse mere

Find de billigste og bedste autodele, og fix din bil selv

Størstedelen af alle danskere har minimum én bil i husstanden, og det er for mange svært at forestille sig et liv uden en bil. Men det kan ofte være en dyr affære at være bilejer, for der skal bruges penge på både skift af dæk, forsikring, syn, vægtafgift og uforudsete reparationer. Mange af udgifterne er nødvendige, men sidstnævnte er noget, du kan spare mange penge på ved at gøre det selv.

Klik her for at læse mere

Få adrenalinen op at rulle med kitesurfing

Hvis du synes, at der er gået leverpostej i din hverdag og den ene dag efter den anden går, uden at du oplever noget mindeværdigt. Så kan det være, du trænger til en ny hobby, som får adrenalinen til at pumpe? Hvis du går og drømmer om at udfordre dig selv fysisk såvel som psykisk, kan det måske være, at kitesurfing er noget for dig.

Klik her for at læse mere

De bedste bildele

Biler og bildele kan være en dyr fornøjelse, men der er heldigvis penge at spare, hvis man blot gider bruge tid på lidt research. Med det sagt, så er der heldigvis kommet en del tjenester, som kan lave alle researchen for en, og man slipper derved for at bruge timevis på det.

Klik her for at læse mere

Det bedste udendørsgrej

Udendørslivet er stærkt undervurderet, da man her nemt kan få uforglemmelige oplevelser, især hvis man er afsted med venner og bekendte.

Klik her for at læse mere

Hvor tilfredse er dine kunder egentlig?

E-handel bliver mere og mere populært hos danskere i alle aldre, så driver du en webshop eller en virksomhed med webshop tilknyttet, oplever du sikkert også en stigende interesse. Men vender kunderne tilbage og er de tilfredse med dine services? Det kan være svært at måle og fornemme alles oplevelser - for de potentielle kunder, som alligevel af den ene eller anden grund ikke vælge at købe, kan du jo ikke få feedback fra!

Klik her for at læse mere